Etiketter

, , , , , , , , , , , , ,

1 copy

Att designa album har blivit lättare!
Ta ditt arbetsflöde till nästa nivå och skapa ett fantastiskt album bara på några minuter!

Album design kan vara en svår process. Dock kommer du tack vare album design programmet Zalamo, vilket gör att album design aldrig mer kommer vara det samma.
Glöm plug-ins eller installera någon extra programvara.
Du behöver bara registrera och förverkliga din ide. Från och med nu är du fri att arbeta med din design från vilken plats du vill, från vilken dator som helst du vill.
Från start, får du 5 albumdesign med proofing gratis. Detta kommer med alla funktioner tillgängliga för dig att låta dig upptäcka hur du kan effektivisera dina processer.

Nu behöver du inte behöver oroa dig för mallar som tvingar dina bilder att anpassa sig till layouten. Med Zalamo, är det din bild som är nyckeln.
Du har full kontroll över layouten. Massor av färdiga mallar som du kan anpassa till din egen stil. Dessutom är du helt gratis att skapa dina egna mallar!
Och vet du vad? Zalamo kommer ihåg dem om du vill använda dem i framtiden! Så nu kan du skapa en fantastisk album från början till slut som verkligen är bara din och visar din egen och unik style.Hela designprocessen är extremt användarvänligt med sin enkelhet och intuitiv, dra och släpp-gränssnitt. Men det är inte slutet av magi.
När du är klar med allt det roliga arbetet med att utforma album, får du en gratis albumproofing. Skicka bara din design och dina kunder kan godkänna din design, lägga till kommentarer eller göra begäran. Då är du bara skicka din godkända design för print.
Du behöver inte bry dig om något annat.
Ditt labb – Extremaalbum kommer att få din beställning direkt från systemet.
Och du är klar! Enkelt och effektivt sätt.

Prova det nu och levererar dina kunder en överlägsen album som berättar en historia!

7vwhjye7 copy

Annonser