Etiketter

, , , , , , ,

Velkommen til hjertet av finnskogen.

Här har vi en Norsk sponsor som vill bjuda på en övernattning för två i dubbelrum.
Anmäl dig redan nu till vår album design tävling 20 Mars är sista datum.FinnskogtoppenTo timer fra Oslo finner du Finnskogtoppen, et sted som gir deg mer energi,
økt fysisk og psykisk velvære, god og sunn mat, spennende kurs og mange behandlingstilbud. Hos oss har du mange muligheter, men du må ingen ting!

finnskogstopen3

Lytt til kroppens signaler – i suset fra skogene…

To timer fra Oslo finner du Finnskogtoppen. Et sted som gir deg mer energi, økt fysisk og psykisk velvære, god og sunn mat, spennende kurs og mange behandlingstilbud.

finnskogstopen2

For din sunnhet

Hos oss står helse og velvære i sentrum. Vi ønsker å inspirere deg til et sunt og godt liv – også når du kommet hjem. Vår filosofi er kombinasjonen av trening, mental ro, sunn og ren mat som vil gi deg mer energi til livet.

finnskogstopen

Det viktige kostholdet

I all beskjedenhet – vi får mye ros for maten. Basis i et balansert kosthold er variasjon og regelmessighet. Hvert individ er unik og har ulike behov når det gjelder både næring og energi. Derfor er Finnskogtoppens kosthold utarbeidet slik at den som ønsker å spise vegetarisk kan gjøre det – og de som ønsker kjøtt og fisk gjør det. Her har du mulighet å skape din egne tallerken, fargerik og velsmakende.

Vår huvudsponsors BröllopsGuidens nya nummer

a598340047e4ab197d35925bf61c52bb

svenskflagga       Vill du vinna ett pris?   Och är fotograf?
engelska Want to win a prize? And the photographer?

svenskflagga    Välkommen att delta i vår albumdesign tävling!

2014-1

engelska    Welcome to enter our album design contest!

Annonser