Fototävling med vackra bröllopsbilder

fototävling, fotografering, fotografer, bröllopsilder, tävling, mässor och event,

Vinnarna i fotograferingstävlingen ”extrema album” är utsedda. Vackra och kreativa fotograferingar på bröllop, familjer och barn. Prickigt, svartvitt, gravid och bebisar är bara lite av det som har deltagit i tävlingen. Här kommer vinnarna!

Text: Lesly Valencia | Foto: Annette Kongsmark

Tävlingens upplägg

I Tävlingen fanns tre kategorier, dessa var bröllopsalbum, barnalbum och familjealbum. I kategorin bröllopsalbum har två vinnare utsetts, fotografen Anette Kongsmark, ”Kongsmarks Foto”. Sedan vann Steve Tarling och Jana Särglep som fotograferade tillsammans och satte ihop ett album för studion ”A little box of memories”.  Steve Tarling och Jana Särglep var dessutom en av två vinnare i kategorin familjealbum. Den andra fotografen som vann i kategorin familjealbum var Pernilla Andersson. Slutligen vann Martina Thalwitzer i kategorin barnalbum, hon kallar sig själv och sin fotostudio i Halmstad för ”Fröken Fokus”.

Bröllopsalbum av Anette Kongsmark

I kategorin bröllopsalbum vann fotografen Anette Kongsmark som jobbar i Stockholm på studion Kongsmarks Foto. Efter att ha studerat handel och ekonomi och jobbat med fattigdom som volontär i Belgien inspirerades hon att följa sitt hjärta och bli fotograf. Hennes motto är att våga. Hon vill med hjälp av sin kamera fånga ögonblick så att man kommer ihåg sina stunder av skratt och känslor.

─ Jobbet som volontär var fantastiskt och gav mig både skratt, perspektiv, insikter och en hel del mod, skriver Annette Kongsmark på sin hemsida http://kongsmark.se.

Kongsmarks foto finns även i Sigtuna och Sälen och Annette fotograferar gärna bröllop, porträtt, produkt och företagsfotograferingar.


Foto: Steve Tarling och Jana Särglep

Vinnarna av Bröllopsalbum och Familjealbum

Steve Tarling och Jana Särglep som tillsammans fotograferade och skapade ett album vann i både kategorin bröllopsalbum och i Familjealbum. De jobbar på fotostudion ”A little box of memories” som ligger i England. Deras specialitet är bröllop och porträttfotograferingar.


Foto: Steve Tarling och Jana Särglep

Familjealbumet av Pernilla Andersson

Pernilla Andersson fick också äran att vinna i kategorin familjealbum.

─ Som livsstilsfotograf fångar jag ”känslor”. Det kan vara allt från kärlek mellan ett brudpar till ett barns lekfullhet! Säger Pernilla Andersson på sin hemsida pernillaandersson.se

Pernilla har sin fotostudio i Jönköping och jobbar med att fotografera bröllop, familjer, syskon och företagsfoto. Hon jobbar även med grafisk design och tar reklamfotograferingar.


Foto: Pernilla Andersson

Barnalbumet av Martina Thalwitzer

I kategorin barnalbum vann fotografen Martina Thalwitzer som kallar sig Fröken Fokus. Hon har sin studio i Halmstad och specialiserar sig på bröllop, familj och barn. Hon arbetar även som pressfotograf för ett flertal tidningar.


Foto: Martina Thalwitzer

Publicerad 2013-11-04 på Bröllopsmagasinet

Vi kommer strax starta 2014 års tävling och vi har många fina priser till deltagarna!

Annonser