Etiketter

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Dette er slik vi minnes vår barndom, våre foreldre og våre besteforeldre

  • Et album er et av de mest fantastiske produktene som din fotograf kan tilby deg som kunde. Fotografer har ikke bare blikk for bilder, men også et blikk for hvordan man designer et album og forteller en historie gjennom bildene.
  • Å kjøpe er en opplevelse, og det er en opplevelse å se opplevelser og øyeblikk på bilder. Først når du har et fantastisk album i hendene, er opplevelsen fullkommen. En håndfast og virkelig opplevelse, som fortelles gjennom ord og bilder med innlevelse.
  • Et album krever fortellende bilder, sekvenser og engasjement. Med en stor variasjon k bildene kan fotografen skape en interessant historie gjennom et helt album. Den absolutt beste måten å presentere en opplevelse på er gjennom et album med 30 eller flere bilder.
  • Fortell fotografen din at du er interessert i et album! Da kan fotografen din tidlig starte å skissere et album til dere. Vi lover at fotografen vil ønske å vite litt om dere for å skape en historie med bilder og design som forteller hvem dere er.
  • Spør fotografen din om han/hun kan pre-designe et album: ”Hvordan kan et album med våre bilder egentlig se ut?”. Vi lover at dere kommer til å si: ”Wow, dette er fantastisk! Disse bildene passer så godt sammen! Du har virkelig ”fortalt” historien vår perfekt!”. Ps: En prest sa en gang til meg: ”Du er ikke bare en kunstner, du er et geni”, da han fikk se et konfirmasjonsalbum jeg hadde laget.
  • Vi tror at album er en fantastisk måte å vise bilder på i nåtid og for å bevare hendelser for fremtiden. Med den moderne fotojournalistiske stilen fotograferingen ofte har i dag, er et album den absolutt beste måten å vise frem bilder på. Et album kan fortelle historier, de bevares gjennom tidene, de er lette å oppbevare, og du kan lett åpne dem og gjenoppleve historiene i mange, mange år fremover.
  • Et album vil gi deg en større opplevelse av fortidens historier når du blar i det, enn du vil få gjennom å bla igjennom en mappe på en datamaskin.
  • Ta en titt i disse to albumene. Såklart du også vil ha ett….

 

Extremaalbum Photoever AB hittar ni här !

Annonser