Etiketter

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Det är så vi mins vår barndom föräldrar farföräldrar och morföräldrar………

 • Album är en av de mest fantastiska produkter som din fotograf kan erbjuder sina kunder.Fotografer har inte bara öga för bild utan även hur man designar och berättar med bilder.
 • Att köpa är en upplevelse, och få upplevelsen på bild i ett album, först när du har ett fantastiskt album i dina händer, är upplevelsen fulländad.  En påtaglig, verklig upplevelse. Som man med ord och bild kan återberätta med inlevelse.
 • Album kräver berättande bilder, sekvenser,och engagemang, med en stor variation av bilder så att fotografen kan skapa tillräckligt med intresse i ett helt album. Det absolut bästa sättet att med 30 eller fler bilder presentera en upplevelse är at göra det i ett album.
 • Berätta för din fotograf att du är nyfiken på album. Då kommer han att börja skissa på tomma sidor med bilder av er, vi lovar fotografen kommer vilja veta lite om er för att kunna berätta med bilder och design vilka Ni är.
 • Fråga din fotograf om han/hon kan pre-designa ett album med bilderna som blev.”Hur kan ett album med våra bilder egentligen se ut?
  Vi lovar ni kommer säga – ”Wow, det är underbart!
  Dessa bilder går så bra ihop!Du har verkligen ”berättat” historien perfekt  ”.
  Ps. En präst sa till mig senast angående ett konfirmations album.
  – Du är inte bara en konstnär du är ett geni!
 • Vi tror på albumen som ett fantastiskt sätt att visa och bevara händelser för både nutiden och framtiden. Med den moderna fotojournalistiska stilen av fotografering, är ett album det absolut bästa sättet att visa upp bilderna på.Album berätta historier, de står sig genom tiderna, de är lätta att lagra, och du kan lätt öppna dem och återuppleva i många,många år framöver.
  • Med ett album i dina händer kommer det alltid att vara mer av en upplevelse än att bläddra igenom en mapp med bilder på en dator.

  Ta en titt i dessa två album, visst vill man också ha ett ……………

  Extremaalbum Photoever AB hittar ni här !

   

Annonser