Etiketter

, , , , , , , , , , , , , ,

Hör ni till dom som planerar att gifta sig i år?
Vi vill här visa på en fantastisk möjlighet som faktiskt inte kostar något,
om ni ber er fotograf ombesörja det hela, alla kan se den oavsett var de bor.
Och I dag har vi ju vänner och bekanta runt hela vårt klot,
delvis pga. Facebook men även för att vi bor eller har arbeten långt från släkten.
På dessa sidor från Nygifta annonserar alla fotografer gratis åt dig.♥

Nygifta i Sverige

Nygifta i Sverige

Anonspriser från Barometern.
1) 38×88 mm 470:- inkl. moms
2) 80×88 mm 700:- inkl. moms 3) 80×133 mm 830:- inkl. moms

Nygifta I Norge

Nygifta I Norge

Nygifta i Danmark

Nygifta i Danmark

Gäller det en helkroppsbild eller en bild med flera personer på rekommenderar vi alternativ 2 eller 3 för tydlighetens skull. Den Finska sidan är under konstruktion.
Dessutom Bloggar Benkt Mr nygift nygifta brudpar på sin blogg.
Tävlingen är öppen

Finn & Vinn på Nygifta.nu och facebook

Vinn en gratis studiofotografering eller rabatt hos valfri fotograf som är ansluten.

Vinn på Nygifta, Facebook eller genom att rösta fram månadens brudpar.

Så här fungerar det.

nygifta.nu Under någon av brudparens annonser på nygifta finns en vinstcheck att hämta. De fem första som hittar checken och meddelar Nygifta.nu via mail på info@nygifta.se med uppgift om under vilket brudpar du hittat vinsten tillsammans med namn, adress och den egna e-postadressen. (Är e-postadressen inte korrekt tas nästa i ordning.) Vinstchecken skickas via mail. Skriv ut och ta med dig den till valfri fotograf.

Anslutna fotografer hittar du längst ner.

Informationen öppnas då den som letar klickar på rätt brudpar.

Så klicka på alla brudpar under ett av dem finns vinsten. De fem första som hittar rätt får som pris en check som presenteras hos valfri fotograf som är ”ansluten”. (Anslutning förpliktigar inte till något annat än att godta vinstchecken, det kostar ingenting).

Villkoren för vinnare finns på checken. När fem stycken har hittat vinsten stängs den och ny tävling startar med nytt gömställe, osv. max en gång per vecka. Ny tävling meddelas på Facebook, Twitter och Nygifta.nu:s startsida.

På Facebook: För var femtionde fans på Nygifta.nu http://www.facebook.com/Nygifta.nu tävlas det om två ”checkar”, de två första som vid anmodan skriver sitt namn i kommentaren och skickar ett mail med rätt svar på en fråga till info@nygifta.se och är fan på Nygifta.nu vinner (tävlan körs två gånger vid varje 50 fans).

Vinnare meddelas i kommentaren på FB och per mail med checken som bifogad PDF-fil som vinnaren själv måste skriva ut och ta med sig till fotografen. Checkarnas giltighetstid är begränsad till 90 dagar.

Rösta fram månadens Brudpar:  Bland de röstande utlottas en gratis studiofotografering/ rabattcheck hos valfri fotograf som är ansluten.

Röstsedel hittar du här!

Anslutna fotografer: Ateljé Schulte Södertälje Tel: 08–550 13770 | Fotograf Per-Erik Jäderberg Gävle Tel: 070-512 26 26 | BiMa Bild Olofström Tel: 0454-40404 | Susan Casserfelt Stockholm Tel: 070-7711107 | Zeipels Yrkesfoto Stockholm Tel: 070-686 01 20 | Ateljé Matilda Tranemo Tel: 0325-70245 | Fotografen Saxin Karlskoga Tel: 0586-366 76 |

(Är inte din lokala fotograf ansluten be henne/honom att ansluta sig, det kostar ingenting)

Annonser