Etiketter

, ,

God fortsättning Nygifta utökar nu till Danmark och Norge

Extrema Album / Photoever har inlett ett samarbete med Nygifta . Samarbetet innebär att Photoever även nås från Nygifta och vice versa. Nu kan de brudpar som har beställt sitt album hos Photoever få en länk till albumet i bröllopsannonsen på Nygifta.nu. Extrema Album skapar ett flashalbum som Nygifta länkar till i bröllopsannonsen ”Brudparets hemsida/blogg” Läs mer på http://www.photoever.se/Landsting_Regioner/nygifta_photoever.html

NYTT:  Är även ett bloggsamarbete med https://photoeverfotograf.wordpress.com/  och http://nygifta.wordpress.com/  Följ dessa bloggar och följ vad som händer på Nygifta, och på Albumsidan med Photoever/Extrema album.

Nygifta har nu även sidorna för Danmark och Norge uppe och det är nu klart för alla Danska och Norska fotografer att skicka in brudparens bröllopsannonser. Skicka till info@nygifta.se  brudparets annonstext i mailet och bilden som bifogad JPG-fil. De Danska och Norska sidorna nås på www.nygifte.com

Nya Villkor 2012 Från 2012 kommer det inte längre att vara gratis för PRIVATPERSON att lägga upp brudparsannonser. Det kommer att kosta 800.00 SEK Via fotografen blir det fortfarande gratis.

Det innebär att du som fotograf kan erbjuda kunden ett mervärde om 800.00 SEK . Inkludera det i alla dina paket och kunden kan spara en slant som kan bli till ett extra uppslag i albumet eller en förstoring. Brudparsannonsen ger dig gratis länkar till din sida, både bild och namn (byline) länkas till din site och länk till brudparets album sprider visning av dina album. Det är naturligtvis gratis även för dig som fotograf.

Och för dig som vill visa brudparen / kunderna hur deras album ser ut gör vi givetvis flashalbum så kunden kan se innan albumen tillverkas.

Therese Hagstedt en av många Photoever fotogrfaer klicka på bilden och se ett flachalbum

Therese Hagstedt en av många Photoever fotogrfaer klicka på bilden och se ett flachalbum

MVH Izabela & Magnus

Annonser